top of page

Lucrari de licenta


Scrierea unei lucrari de licenta este un proces personal si unic care nu poate fi externalizat in parte sau integral altor persoane. Atat vanzarea cat si cumpararea de lucrari stiinfice sau obtinerea lor prin servicii de redactare lucrare de licenta la comanda este ilegala. Incurajam pe toata lumea sa isi scrie propria sa lucrare de licenta intr-un mod legal, moral si etic fara a apela la site-uri persoane sau firme care vand lucrare de licenta sau care ofera servicii de scriere lucrari de licenta la comanda.




Consultanta lucrari de licenta


Oferim consultanta oamenilor care isi scriu singuri lucrarile de licenta si vor sa isi creasca productivitatea, sa evite greselile uzuale si sa scrie mai eficient.



Nu vindem, comercializam sau redactam la comanda lucrari de licenta sau orice alta forma de lucrari stiinficie.

Incurajam pe toata lumea sa isi scrie propria lucrarea sub atenta observatie a profesorului lor indrumator intr-un mod legal, etic si moral.



Toate materialele rezultate in urma procesului de consultanta, daca a fost sau este cazul lor, sunt doar modele si nu au scopul sau pot fi folosite la facultate, prezentate tertor persoane, publicate, asumate ca si creatii proprii sau folosite pentru obtinerea de titluri, certificari sau pentru promovarea examenelor.

Foloseste materiale primite doar in scopuri legale pentru a te ghida in propriul tau proces de scriere al propriei lucrari de licenta.

Cunoaste legea actuala a eductatiei si citeste, inetelege si fi de acord cu termenii si conditiile de colaborare ai site-ului inainte de a ne solicita servicii de consultanta

bottom of page