top of page

Lucrare de licenta


Lucrarea de licenta este materialul intocmit de catre student la sfarsitul anilor de studiu ca parte a procesului sau de promovare. O lucrare de licenta trebuie sa demonstreze calitatile si capacitatile pe care o persoana le-a deprins pe parcursul anilor de studiu intr-un mod concis, condensat si coerent.

O lucrare de licenta are de obicei doua parti mari principale, rpima fiind trecerea in sinteza a materiai studiate si a doua, cea de studiu de caz, fiind aplicarea in lumea reala, prin metoda experimentarii a notiunilor invatate.

Mai jos vom raspunde la cateva intrebari despre lucrarile de licenta si despre modul in care acestea trebuiesc intocmite.



In functie de domeniul pentru care se face, o lucrare de licenta poate consta de la trecerea in sinteza a materiei studiate pana la cercetari complexe in domeniile in care se doreste aprofundarea.

De obicei lucrarea de licenta are, in medie, trei capitole principale (doua de teorie si unul de studiu de caz) si in functie de complexitate un numar mai mare sau mai mic de subcapitole.

Lucrarile de licenta reflecta cel mai adesea gradul de dificultate al materiei si al domeniului studiate, insa fiecare lucrare de licenta trebuie tratata cu seriozitate.

Dupa cum spune si Wikipedia, o lucrare de licenta consta intr-un proiect de cercetare amplu, care are sa fie realizat sub atenta indrumare a profesorului coordonator.



O lucrare de licenta se pastreaza in arhive minimum 5 ani, insa asta nu inseamna ca aceasta ar trebui sa fie facuta cu repezeala sau obtinuta prin cumparare sau servicii de redactare lucrari de licenta la comanda. Fiecare lucrare trebuie scrisa individual, in timp util si facand uz de resursele dobandite in urma parcurgerii anilor de facultate. Procesul de scriere lucrare de licenta nu ar trebui externalizat niciodata altor persoane si ar trebui efectuat exclusiv de catre persoana al carui nume il va purta, intr-un mod cinstit, etic si corect.



O lucrare de licenta trebuie sa cuprinsa sinteza informatiilor si al materialelor necesare pentru ca aceasta sa dovedeasca calitatea dabandita a scriitorului sau.

De la informatii generaliste pana la studii complexe despre concepte nisate, o lucrare de licenta trebuie sa contina informatie relevanta prezentata intr-o forma usor de parcurs si de digerat pentru cititor.

Capitolele unei lucrari de licenta trebuie sa se succeada natural si cursiv in acompaniamentul partii de introducere, care ne va transpune in tema si a partii de concluzii care are rol de incheiere si trecere in revista a lucrurilor descoperite pe parcursul ei.


ATENTIE


Echipa noastra nu vinde, nu realizeaza si nu pune la dispozitie lucrari stiintifice. Materialele primite de la noi ca arte din procesul de consultanta, daca este cazul lor, au scopul de model si nu pot fi folosite la facultate, prezentate tertor persoane, folosite pentru obtinerea de titluri, certificari sau pentru a promova examene si nu pot fi asumate ca si creatii proprii.

Scrie-ti singur(a) propria lucrare de licenta intr-un mod etic, cinstit si moral si nu apela la site-uri care vand lucrare de licenta sau care ofera servicii de redactare la comanda.



Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page