top of page

Licente Neplagiate si cum sa scrii o lucrare de licenta fara plagiat


Termenul neplagiat nu exista in dictionarul limbii romane. Termenul de licente neplagiate, desi nu exista in dictionar, face referire la acele lucrari de licenta au fost scrise intr-o maniera care evita detectarea plagiatului in interiorul acestora.



Pentru a fi sigur(a) 100% ca lucrarea ta este originala 100% si ca nu este plagiata, este necesar sa o scrii chiar tu, urmand atat indicatiile profesorului tau coordonator cat si guidkine-urile impuse de ghidul de redactare lucrare de licenta cat si de universitate.



La o simpla cautare pe internet pot fi gasite o multime de site-uri si persoane care fac lucrari de licenta la comanda si ofera spre vanzare licente neplagiate. Nu incurajam si nici nu oferim astfel de servicii si sfatuim pe toata lumea care se gandeste sa apeleze la servicii de redactare lucrari de licenta la comanda sau vanzare de licente neplagiate sa isi scrie singur(a) propria lucrare de licenta intr-un mod etic, legal si moral.

Oferim servicii de consultanta prin care aproape oricine isi poate scrie o lucrare de licenta de la A la Z intr-o maniera legala, etica si cinstita, fara a mai fi nevoie sa apeleze la persoane sau firme care fac lucrari de licenta la comanda, vand licente neplagiate sau faciliteaza in orice mod comportamentul necinstit.

Este destul de simplu sa iti scrii singur(a) o lucrare de licenta fara plagiat. Prin servicii de consultanta ajutam anual oamenii sa isi scrie singuri propria lucrare de licenta legal, cinstit, moral si fara plagiat.

Si tu poti scrie o lucrare fara plagiat urmand cativa pasi simplii:


Comunica constant cu profesorul tau coordonator


Profesorul tau coordonator este cel mai probabil singurul care te poate ajuta si este cel mai in masura sa iti ofere cele mai bune sfaturi de scriere, evitare a plagiatului si solutii la situatiile cu care te confrunti atuncii cand iti scrii lucrarea de licenta. Pastreaza o legatura stransa cu acesta/aceasta pe perioada redactarii si cere-i constant feedback si indrumare. El/ea a trecut probabil prin mii de lucrari de licenta si stie exact ce si cum trebuie facut pentru ca lucrarea ta sa fie la nivelul de scriere si originale cerut.


Respecta ghidul de redactare lucrare de licenta


In ghidul de redactare se exemplifica tot ce a nevoie pentru a stii cum sa iti scrii lucrarea. De la cum se aranjeaza in pagina si ce font sa folosesti pana la modul de referentiere si procentajul acceptat de plagiat.

Asigura-te ca ai citit si asimilat informatia prezentata in ghidul de redactare si ca respecti intocmai indicatiile prezentate in acesta. Pentru orice nedumerire intreaba-ti coordonatorul.


Referentiaza corect ideile preluate din surse externe


Nimeni nu iti va cere sa inventezi tu toata informatia pe care o vei folosii la scrierea unei lucrari de licenta, insa, propbail, toata lumea iti va cere sa referentiezi corect informatia preluata din alte surse pentru a face cinste autorului original si pentru ca lucrarea ta de licenta sa nu fie considerata plagiata. Cauta in ghid modul impus de referentiere si vorbeste cu profesorul tau coordonator ca sa fi sigur(a) ca referentiezi corect.


Testeaza constanta ce scrii cu programe de detectare plagiat


Au aparut foarte multe softuri de testare si detectare al plagiatului, multe dintre ele online si multe dintre ele gratuite. Gaseste un software care ti se potriveste tie si testeaza constanta fragmentele scrise sin lucrare pentru a te asigura ca ce a scris nu este considerat plagiat. Vorbeste din nou cu profesorul tau coordonator pentru sfaturi si pentru a-ti indica cele mai bune unelte de testare si verificare al plagiatului.

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page