top of page

Cat de realista este redactarea unei lucrari de licenta cu ajutorul Inteligentei Artificiale (AI)

De curand, un cercetator suedez a apelat la un algotitm de inteligenta artificiala, cunoscut sub denumirea de GPT3 pentru a testa ipoteza conform careia se poate scrie o lucrare de licenta in format integral cu ajutorul Inteligente Artificiale, denumita in continuare AI. Acesta a cerut algoritmului sa scrie o lucrare de licenta de 500 de cuvinte, utilizand citari si referinte corecte in text.

Cercetatorul suedez a ramas uimit in timp ce AI-ul a inceput sa redacteze o lucrare de licenta, dupa spusele acestuia: "relativ buna". Dupa aceasta reusita, cercetatorul, pe numele sau Almira Osmanovic Thunström de la universitatea din Gothenburg a publicat descoperirea uluitoare intr-un jurnal academic. Citeste mai mult despre aceasta descoperire uluitoare aici.

Cat mai dureaza pana cand imi vor scrie robotii lucrarea?

In momentul de fata, chiar daca algoritmele de inteligenta artificiala sunt mai avansate ca niciodata si sunt capabila sa scrie blocuri mari de text neplagiat pe un subiect ales, inca nu sunt suficient de performante pentru a scrie o lucrare de licenta cap-coada.Desigur, studentii pot utiliza programul AI pentru a-si usura procesul de scriere al unei lucrari de licenta. Totodata, este in continuare nevoie de foarte multa munca pentru ca materialul generat de algoritmul robot sa fie aranjat in pagini, verificat, reformulat si procesat pentru a face parte dintr-o lucrare academica redactata la cel mai inalt nivel.

Fiind specialisti in redactarea lucrarilor de licenta neplagiate, echipa Lucrari Expert sti totul despre procesul de redactare al unei lucrari de licenta neplagiate la comanda.

Considerati de foarte multi studenti drept cel mai bun site pentru lucrari de licenta online, suntem in continuarea locul la care apeleaza studentii de la cele mai bune universitati din Romania.

Suntem aproape siguri ca in urmatorii 5 pana la zece ani, programele de Artificial Intelligence (AI) vor putea scrie orice lucrare de licenta mai bine decat orice om o va putea face vreodata. Insa pana atunci, pentru cea mai buna lucrarea de licenta, licente neplagiata, orice proiect si lucrari de orice fel, apeleaza la expertii din domeniul redactarii lucrarilor de licenta neplagiate, consacrati in mintea multor studenti si clienti multumiti ca cel mai bun site pentru lucrari de licenta din Romania. Comanda acum o lucrare de licenta neplagiata:


Iti calculam pretul lucrarii tale punctual in functie de criteriile tale de executie. Astfel, apeland la noi ai garantia ca platesti cel mai bun pret pentru lucrarea ta de licenta si ca de aceasta se va ocupa un redactor lucrari de licenta experimentat. Afla totul despre modul in care poti comanda o lucrarea de licenta neplagiata sau cere un pret rapid pentru lucrarea ta. Un specialist in scriere licente neplagiate va calcula pentru tine pretul corect si te va pune in tema cu intreg procesul de redactare al unei lucrari de licenta neplagiate la comanda. Afla raspunsul pentru intrebarea: Cat costa o lucrare de licenta? acum, rapid si usor. Apasa pe butonul de mai jos si afla acum cat costa un proiect exact asa cum iti doresti.


Inteligenta artificiala va revolutia cu siguranta lumea si modul in care traim, lucram si ne raportam la realitate. Disponibilizari masive au inceput sa aibe loc la nivelul gigantilor dindomeniul IT, din cauza implementari solutiilor de inteligenta artificiala, mult mai performante decat multi programatori. Inteligenta artificiala nu doarme, nu oboseste si nu are nevoie decat de un set clar de instructiuni pentru a genera rezultate de-a dreptul remarcabile. Cu siguranta si mediul educational va fi afectat de aceasta evolutie fara precedent a solutiilor AI. In curand orice student va putea scrie articole stiintifice foarte calitative, carti, lucrari de licenta si doctorate la nivelul unui profesor.

Este greu de spus ce se va intampla atunci cand oricine, indiferent de pregatire va putea scrie lucrari de licenta la acelasi nivel cu un specialist. Probabil se va renunta la lucrarile de licenta cu totul. Insa pana atunci, apeleaza la echipa de specialisti redactori care a ajutat zeci de mii de studenti multumiti in procesul de scriere lucrari de licenta si licenta neplagiate. Doreste-ti ce e mai bun. Lucreaza cu cei mai buni.
990 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page