top of page

Cum se scrie o lucrare de diplomaCe este o lucrare de diploma


Lucrarea de diploma este o lucrare stiinfica pe care studentul trebuie sa si-o intocmeasca singur, urmand un set clar de instructiuni si procedee impuse de ctare facultate. O lucrare de diploma poate avea forma de lucrare de licenta, lucrare de disertatie master, lucrare de doctorat s.a.m.d.

Un student nu ar trebui niciodata sa apeleze la persoane sau servicii care redacteaza lucrari de diploma pentru el sau sa externalizeze bucati din procesul de scriere sau intreg procesul teror persoane.

Lucrarile de diploma, fie ele lucrari de licenta, lucrari de grad, lucrari de disertatie sau de doctorat nu trebuiesc sub nici o forma cumparate sau obtinute prin servicii de redactare la comanda.

Lucrarea de diploma trebuie sa doveasca calitatile studentului dobandite pe parcursul anilor de studiu, deprinderile si formarile si de aceea o lucrare de diploma ar trebui scrisa doar de catre persoana care o va prezenta.


Cum se scrie o lucrare de diploma


O lucrare de diploma se scrie urmand un set clar si bine definit de reguli impus de facultate si sub atenta indrumare a profesorului coordonator. Urmand ghideul de redactare al lucrarii vei parcurge pasii necesari scrierii unei lucrari de diploma conform standardelor academice impuse, fara plagiat si intr-un mod legal, corect si etic.

Asigura-te ca ceri sfatul profesorului tau coordonator pe tot parcursul scrierii lucrarii tale de diploma si ca urmezi intocmai sfaturile si indicatiile acestuia.

Primul pas in scrierea unei lucrari de diploma este alegerea materiei si a domeniului pe care doresti sa-l aprofundezi in lucrarea ta de diploma. imediat dupa trebuie sa-ti alegi un profesor coordonator si impreuna cu acesta sa gasiti o tema pentru lucrarea ta de diploma, sa intocmiti un cuprins si o bibliografie, pe care o vei studia pentru a-ti extrage informatiile necesarela scrierea lucrarii tale de diploma.

Scrierea lucrarii se va realiza etapizat prezentand in mod constant progresul tau coordonatorului si cerand constant feedback de la acesta.Consultanta lucrare de diploma


Incepem prin a spune ca nu vindem sau redactam la comanda lucrari stiintifice sau lucrari de diploma. Fiecare student trebuie sa isi scrie singur propria lucrare de diploma, fara a externaliza procesul de scriere si fara a apela la site-uri, firme sau persoane care fac si vand lucrari de diploma.

Oferim consultanta pentru ca oamenii care scriu lucrari de diploma sa scrie mai eficient, mai corect, etic, legal si moral si fara a face greselile uzuale pe care le face aproape toata lumea atunci cand isi scrie o lucrare de diploma.

Fie ca vorbim de o lucrare de licenta, lucrare de disertatie master, lucrare de grad sau lucrare de doctorat, orice lucrare stiintifica trebuie scrisa individual si nu ar trebui cumparata niciodata.

Pentru cea mai buna experienta de colaborare te rugam sa citesti cu atentie, sa intelegi si sa fi de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si sa cunosti legea curenta a educatiei din Romania.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Komentáře


bottom of page