top of page

Secretul celor mai bune lucrari de licenta

Fiecare persoana are propriul mod in care prefera sa isi scrie lucrarea de licenta. In timp ce unii isi planifica fiecare pas si isi rezerva tot timpul pe care ei il considera necesar, altii lasa totul pe ulta suta de metrii apoi petrec noptile fara oprire pentru a ajunge cu lucrarea la termen.



Mai jos, am conceput o lista de lucruri pe care le poti face pentru ca si lucrarea pe care o scrii tu sa ajunga la o calitate exemplara si sa respecte cele mai inalte standarde de etica.


Rezerva-ti sufient timp


Este foarte important ca atunci cand iti scrii lucrarea de licenta sa iti aloci sufiecient de mult timp pentru acest lucru. Scrierea unei lucrari de licenta poate dura, in medie de la cateva luni pana la un an. Asigura-te ca iti rezervi suficient timp pentru studierea materialelor, culegerea de informatie, scriere si tehnoredactare. Avand suficient timp la dispozie vei fi pregatit sa faci mult mai bine fata stresului si a eventualelor situatii neprevazute care pot aparea pe durata procesului de scriere.


Consultate constant cu coordonatorul


Rolul profesorului tau coordonator pe perioada in care iti faci lucrarea de licenta este crucial. Cere-i tot timpul sfaturi si indicatii si prezinta-i o data la cateva saptamani materialul la care ai lucrat. In felul acesta poti primii o coordonare adecvata si iti poti adapta stilul de scriere astfel incat acesta sa fie congruent cu o lucrarea de licenta foarte buna.

Tot profesul coordonator iti va indica locurile de unde iti poti prelua informatiile si materialele pe care la poti folosii la scrierea lucrarii de licenta.


Respecta ghidul de redactare


Un alt element foarte important atunci cand iti scrii lucrarea de licenta si iti doresti ca aceasta sa fie cea mai buna, este sa respecti cu strictete ghidul de redactare oferit de facultate.

Cea mai buna lucrare de licenta trebuie sa fie atat foarte buna din punctul de vedere al informatiei pe care o contine cat si a aspectul si a modului de prezentate. O lucrare buna trebuie sa fie concisa, sa respecte indicatiile din ghidul de elaborare/redactare si sa fie usor de parcurs.


Foloseste un model lucrare de licenta

Uneori profesorul tau coordonator iti poate da un model lucrare de licenta din care sa te inspiri si care sa te ajute sa iti creezi o imagine clara asupra a ceea ce se doreste de la tine. Ai grija sa nu preiei informatie din model pentru a nu fi suspect de plagiat. Foloseste modelul doar pentru a te inspira si a vedea cum trebuie sa arate propria ta lucrare de licenta.


Planifica, planifica, planifica


Planificarea este probabil cea mai importanta etapa in procesul de scriere al unei lucrari de licenta. traind in secolul vitezei si timpul tau este probabil foarte limitat, de aceea trebuie sa iti planifici fiecare etapa si moment foarte bine, pentru a avea suficient timp atat pentru lucrurile prevazute cat si pentru cele neprevazute.

O buna planificare impreuna impreuna cu sufienta disciplina te va face sa treci prin procesul de scriere cufoarte multa usurinta.

Planifica temeinic atat mersul la biblioteca, studiul cat si sesiunile de scriere si tehnoredactare. Integreza-le perfect in ziua ta si respecta-le cu strictete.


Prezinta-i progresul tau coordonatorului etapizat


Cum spuneam si in randurile de mai sus, este foarte important sa ii prezinti constant profesorului tau coordonator materialele pe care le scrii in timp real, constant si etapizat. Daca te duci cu toata lucrarea la final si aceasta nu este buna va trebui sa o refaci pe toata. De aceea este indicat sa-i prezinti coordonatorului ce ai scris cel putin o data la doua saptamani, pentru a primii feedback si a te asigura ca esti pe drumul cel bun si pentru a repara din mers micile deviatii cat inca sunt mici si usor de reparat.


Testeaza constant ce scrii pentru plagiat


La fel de important este sa testezi constant materialul pe care il scrii. Chiar daca tu ai cele mai bune intentii, uneori anumite parti din lucrarea ta pot aparea ca fiind plagiate. In cazul acesta verifica modul in care ai referentiat ca sa fie corect, incearca sa reformulezi altfel informatia referentiata si discuta acest aspect cu profesorul tau coordonator.

Gasesti un soft de detectare al plagiatului care ti se potriveste tie si apuca-te de scris. Cea mai buna lucrare de licenta are nevoie de timp, multa munca, determinare si disciplina.


Consultanta lucrare de licenta


Oferim servicii de consultanta special gandite pentru oamenii care isi scriu singuri lucrarile de licenta, intr-un mod legal, etic si moral.

Nu oferim servicii de redactare la comanda sau vanzare de lucrari stiintifice si nu incurajam in nici un fel plagiatul, munca necisntita si frauda.

Daca iti doresti consultanta pentru lucrarea ta de licenta te rugam ca inainte sa apelezi la noi sa cunosti legea curenta a educatiei si sa citesti, intelegi si sa fi de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului.

Noi oferim consultanta dar tu esti cel / cea care scrie efectiv si exclusiv la propria lucrare de licenta intr-un mod cinstit, legal, etic si moral.



Chiar daca timpul tau este unul extrem de limitat sub nici o forma nu ar trebui sa apelezi la servicii de redactare lucrari de licenta la comanda sau la persoane care vand lucrare de licenta. Apelarea la astfel de servicii este ilegala si iti poate crea situatii neplacute.

Tu esti cel mai bun redactor lucrari de licenta, pentru ca doar tu esti singurul / singura care isi poate scrie propria lucrare de licenta intr-un mod etic, moral, legal si cinstit.

Scrie-ti singur(a) lucrarea de licenta! Noi iti oferim consultanta astfel incat sa poti sa scrii mai repede, mai eficient, legal si intr-un mod care evita greselile de incepator.



Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page