top of page

Corectare lucrare de licenta


Incepem prin a spune ca nu vindem lucrari de licenta (sau alte forme de lucrari stiintifice) si nu oferim servicii de redactare lucrare de licenta la comanda. Sustinem munca cinstita si incurajam pe toata lumea sa isi scrie propria lucrare de licenta intr-un mod etic, corect si legal.

Oferim consultanta oamenilor cinstiti care isi scriu lucrarea intr-un mod legal, etic si corect pentru ca acestia sa scrie mai eficient, mai corect si sa evite greselile uzuale, economisind timp important.

Nu sustinem comportamentul necinstit sau plagiatul si incurajam constant oamenii sa isi scrie propriile lucrari legal, etic si corect fara a apela la servicii de redactare sau persoane ori firme care vand lucrare de licenta.



Toate lucrarile atat cele de licenta cat si celelalte lucrari de masterat, disertatie, doctorat de grad etc se scriu individual. Procesul de scriere sau redactare lucrare de licenta poate fi efectuat doar de autorul de drept al materialului final si nu poate fi externalizat in parte sau integral nimanui.



Credem ca tu esti cel mai bun redactor lucrari de licenta pentru ca doar tu iti poti scrie propria lucrare de licenta intr-un mod legal, etic si moral.

Apelarea la persoane straine care sa scrie pentru tine integral sau partial o lucrare stiintifica este ilegal.

Alege sa iti scrii legal propria lucrare de licenta intr-un mod etic si moral sub atenta supraveghere a profesorului coordonator si respectand cu exactitate ghidul de redactare.



Ajungi intr-un moment cand tu singur(a) ti-ai scris o lucrare de licenta completa si acum trebuie sa te asiguri ca este si corecta. Tot ce mai ramane este sa treci printr-un proces de corectare, care poate fi atat personal cat si asistat de profesorul tau coordonator.

Asigura-te ca printre randurile lucrarii tale de licenta nu s-au strecurat greseli de scriere generate de neatentie si testeaza toata lucrarea intr-un program de detectare al plagiatului recomandat de catre profesorul coordonator pentru a te asigura ca totul a fost referentiat corect si ca lucrarea ta nu este suspecta de plagiat.



Procesul de corectare al lucrarii de licenta nu trebuie sa dureze foarte mult daca lucrarea a fost scrisa bine inca de la inceput. Aceasta este cauza principala pentru care oamenii apeleaza la serviciile noastre de consultanta lucrare de licenta. Prin consultanta ii ajutam pe oamenii care isi scriu singuri propria lucrare intr-un mod etic, corect si moral sa faca acest lucru mai eficient si sa evite greselile care pot genera mult timp pierdut la momentul corectarii finale.

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page