top of page

Care este diferenta dintre o lucrare de licenta de 100 Lei si una de 1200 Lei?

Actualizată în: 9 apr.

La o simpla cautare pe internet dupa interogarea: "lucrare de licenta" motoarele de cautare vor returna sute de site-uri, care mai de care mai in masura sa ne ajute cu lucrarea noastra de licenta. Astazi, com vorbi despre pretul unei lucrari de licenta si mai exact de ce unele lucrari costa atat de mult in timp ce altele costa ireal de putin. Noi vom vorbi in calitate de site care realizeaza lucrari de licenta la comanda, la un pret usor peste medie. Pretul practicat de echipa Lucrari Expert, la momentul scrierii acestui articol este in jurul sumei de 1400 Lei.


Afla acum cat costa o lucrare de licenta special redactata de la zero pentru tine si dupa indicatiile tale.

Parerea studentilor care apeleaza la serviciile noastre de redactare lucrare de licenta sunt impartite. Zilnic, ne confruntam cu oameni care spun ca pretul pentru o lucrare de licenta pe care noi il practicam este prea mare. De asemenea, ne intalnim si cu oameni carora nu le vine sa creada cat de putin cerem pentru redactarea unei lucrari de licenta neplagiate. Un lucru este sigur, preferam ca oamenii sa ne spuna ca nu isi permit serviciile noastre decat sa ne spuna ca lucrarea pe care noi am facut-o pentru ei nu se ridica la nivelul asteptarilor lor.


Este foarte important sa facem inca de la inceput distinctia intre doua categorii de site-uri, pe care studentii care sunt in cautarea de lucrari de licenta le frecventeaza. Pe de-o parte avem site-urile care fac lucrari de licenta (noi) si pe cealalta parte avem site-urile care vand lucrare de licenta (care vand lucrari deja facute, refuzate sau folosite in trecut). Trebuie inteles ca un site care face lucrari de la zero nu va putea niciodata sa ofere lucrari de licenta la preturi atat de mici ca un site care vinde lucrari gata facute. Diferenta?


Redactare lucrare de licenta pret

Nu putem garanta pentru toata lumea, insa lucrarile de licenta facute de echipa noastra de experti vor fi intotdeauna neplagiate si redactate la cel mai inalt nivel academic. Pentru fiecare lucrare, un specialist pe domeniul respectiv al lucrarii, va petrece o suma considerabila de timp pentru a se informa, a studia si a culege toate informatiile necesare la scriere celei mai bune lucrari de licenta, exact asa cum i s-a cerut de catre client si respectand toate rigorile academice. Timpul de executie pentru o lucrare de licenta este, in medie, de doua saptamani, ceea ce inseamna ca pe durata aceasta un specialist va lucra la o lucrare de licenta pentru ca aceasta sa ajunga la cea mai buna forma a ei. Pretul unei astfel de lucrari de licenta este, bineinteles, pe masura, ajungand si la 2000 Lei pentru o singura lucrare.

De cealalta parte avem site-uri care vand lucrari de licenta care sunt gata facute si care pot vinde aceeasi lucrare si de 1000 de ori fara a se preocupa de problema plagiatului sau de calitatea acesteia.

Daca doresti o lucrare de licenta neplagiata, special redactata pentru tine la cel mai inalt nivel de scriere academica, apeleaza la echipa Lucrari Expert. Suntem de ani de zile considerati cel mai bun site pentru lucrari de licenta si vom ramane asa pentru ca nu vom face niciodata rabat de la calitatea care ne-a consacrat in mintea atat de multor clienti multumiti.

Comanda o lucrare de licenta exact asa cum trebuie de la o echipa de experti.


Afla rapid de ce atat de multi studenti apeleaza la noi si ne recomanda atunci cand vine vorba despre o lucrare de licenta bine facuta, din prima si in cel mai scurt timp.2.133 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page