top of page

Redactare lucrare de diploma


Fie ca vorbim despre o lucrare de licenta, o lucrare de grad, doctorat sau lucrare de disertatie master, o lucrare de diploma este materialul care va dovedii cunostintele, deprinderile si aptitudinile persoanei care a scris-o. De aceea nu este nici legal, nici etic si nici moral sa apelezi la servicii de redactare la comanda sau la persoane care fac lucrari de diploma contra cost.

Scrierea, redactarea sau tehnoredactarea unei lucrari de diploma este un proces unic si personal care nu poate fi externalizat persoanelor care fac lucrari de diploma la comanda.


Cum sa iti redactezi singur(a) lucrarea de diploma

O lucrare de diploma se redacteaza de unul singur mergand la facultate, invatand, mergand la biblioteca, cules informatii si scris. Cele mai imprtante forme de ajutor in procesul de redactare al unei lucrari de licenta, disertatie master, de grad sau doctorat sunt ghidul de redactare al lucrarii si profesorul tau coordonator.



Prin servicii de consultanta ii ajutam pe cei care isi scriu singuri lucrarea de diploma sa faca acest lucru mai usor, corect, legal si cinstit. Toate materialele transmise prin intermediul site-ului Lucrari Expert sunt doar modele si exemple nicidecum o lucrare stiinfica propriu-zisa care poate fi folosita la facultate, in fata profesorului coordonator sau prezentata tertor persoane. Aceste materiale pot fi folosite doar ca ghid, pentru creare propriilor dvs lucrari.


Cine te poate auta sa iti scri lucrarea de diploma


In procesul de redactare al unei lucrari de diploma te poate ajuta doar profesorul tau coordonator, si acesta, doar prin sfaturi, indrumare si observatii. Tu esti singurul/singura care se poate ocupa de redactarea propriei tale lucrari si externalizarea acestu proces, fie el integral sau in parte nu este legal, etic si nici moral.



Daca vrei sa economisesti timp cu scrierea propriei tale lucrari de diploma si iti doresti sa ne soliciti servicii de consultanta, te rugam sa citesti cu atentie conventia privind termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si sa cunosti si sa respecti legea actuala din Romania.



Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page