top of page

Plan lucrare de licenta | Structura lucrare de licenta | Cuprins lucrare de licenta

Planul pentru lucrare de licenta este pasul care succede imediat dupa alegerea profesorului coordonator si al titlului pentru respectiva lucrare de licenta sau lucrare de disertatie.

Prin plan lucrare de licenta se mai poate intelege cuprins lucrare de licenta sau structura lucrare de licenta.

Primul lucru pe care un student afla in procesul de scriere al unei lucrari de licenta este cel de a-si alege o tema si in functie de asta, pasul doi, sa-si aleaga profosul coordonator capabil sa coordoneze redactarea respectivei lucrari. Pasul 3, este bineinteles construirea sau definirea unui plan pentru lucrarea de licenta.


Plan lucrare de licenta.  Structura lucrare de licenta. Cuprins lucrare de licenta
Plan lucrare de licenta

Un plan lucrare de licenta trebuie alcatuit cu atentie, dupa ce se va consulta bibliografia disponibila si la atenta indrumare a profesorului coordonator.

Atunci cand vorbim despre un plan lucrare de licenta standard vorbim despre trei capitole principala succesive, o introducere care le precede si o insiruire de concluzii, bibliografie si anexe. Prin urmare, planul standard, intr-o varianta simplicata, pentru o lucrare de licenta poate lua forma de mai jos:
PLAN LUCRARE DE LICENTAINTRODUCERE


Se va prezenta cadrul teoretic, metodologic si empiric al tezei, motivatia alegerii temei si obiectivele care se doresc a fi urmarite pe parcursul desfasurarii lucrarii de licenta.


1. CAPITOLUL I - STADIUL ACTUAL AL CUNOASTERII


Se va prezenta partea teoretica generala cu privinta la tema abordata in actuala lucrare de licenta.


2. CAPITOLUL II - APROFUNDAREA MATERIEI IN DOMENIU sau PREZENTAREA METODOLGIEI


Se va aprofunda materia din domeniul ales, sub forma unei completari mai complexe a primului capitol. Daca in primul capitol s-a vorbit despre anumite teme si concepte la un nivel general, in capitolul numarul 2 se va intra mai in amanunt si se va focaliza atentia pe termenii necesari in urmatorul capitol al lucrarii de licenta si anume studiul de caz. De asemea, acest capitol secund poate lua forma si a unui capitol in care se va descrie metologia si pasii cercetarii, fiind ca o introducere pentru capitolul urmator.


3. CAPITOLUL III - STUDIU DE CAZ


Este partea unei lucrari de licenta unde este adusa contributia personala a studentului. Daca primele doua capitole din lucrare sunt o trecere prin materia studiata si o parcurgere a informatiilor deja existente, la partea de studiu de caz, studentul aplica ce a descris mai sus intr-o forma actuala, materializata in realiatate. Aici se poate prezenta un studiu practic in care sunt aplicate aspectele teoretice enuntate si definite in primele doua capitole.


CONCLUZII


Au rol de incheiere pentru o lucrare de licenta. Aici se va descrie in cateva pagini ce s-a urmarit in cadrul lucrarii de licenta, ce rezultate s-au obtinut si cum au fost confirmate sau infirmate obiectivele si ipotezele cercetarii.


BIBLIOGRAFIA


Se va trece in ordine alfabetica sursa tuturor informatiilor si referintelor folosite la scrierea lucrarii de licenta. Cere ajutorul profesorului coordonator sau expertilor pentru a fi sigur(a) ca ai referentiat cum trebuie lucrarea de licenta. Altfel aceasta va iesi ca fiind plagiata


ANEXE


Aici se vor trece toate tabelele, graficele si materialele prea voluminoase pentru a putea fi introduce in corpul prezentei lucrari de licenta.


Ai ramas impotmolit in procesul de redactare lucrare de licenta? Cere ajutorul expertilor redactori.


Profesorul tau coordonator nu te ajuta ca sa poti sa iti faci cuprinsul pentru lucrarea ta de licenta? Ti-l facem noi gratuit. Echipa Lucrari Expert iti face gratuit cuprinsul pentru lucrarea de licenta daca alegi sa iti faci lucrarea de licenta cu noi.

Vrei ca o echipa de experti in redactare lucrari si licente neplagiate sa iti face cuprinsul exact asa cum trebuie? Nimic mai simplu! Spune-ne titlul lucrarii tale si iti facem gratuit cuprinsul.

Cuprinsul este gratuit doar daca alegi sa iti faci toata lucrarea cu echipa Lucrari Expert, echipa considerata de multi ani ca fiind cel mai bun site pentru lucrari de licenta, de atat de multi studenri.

Atunci cand studentii cauta cel mai bun redactor lucrari de licenta sau plan lucrare de licenta, acestia ajung la noi si dupa ce cauta pe internet urmatoarele:

Model cuprins lucrare de licenta

Structura lucrare de licenta

Cuprins licenta

Curpins lucrare

Model cuprins

Cuprins online

Cuprins in engleza

Cuprinsul

Cuprins sinonim

Introducere cuprins si incheiere

Cuprins licenta

Inserare cuprins word

Subtitlu word

Cuprins in word cu subcapitole

Numerotare capitole si subcapitole in word

Ce înseamnă cuprins

Cuprins in powerpoint

Plan lucrare de licenta

Structura lucrare de licenta

Structura licenta

Plan licenta

1.237 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page