top of page

Lucrari de licenta de vanzare si de ce nu oferim servicii de redactare lucrare de licenta si nici nu vindem lucrari de licenta la comanda.

Atat vanzarea cat si cumpararea lucrarilor de licenta sau a orice alta forma de lucrare stiintifica este interzisa prin lege si se sanctioneaza cu amenzi de pana la 200.000 Lei, echivalent a 40.000 Euro.Chiar daca sunt multi cei care ne considera cel mai bun site pentru lucrari de licenta, echipa noastra nu a vandut niciodata lucrari de licenta si nici nu a facilitat in vreun fel obtinerea de lucrari stiintifice contra cost. Am oferit inca de la inceputul activitatii noastre consultanta menita sa-i ajute pe toti cei care isi scriu singuri propriile lucrari sa le scrie tot singuri mai repede, mai eficient si in continuare 100% legal si fara compromis.Incurajam inca de la inceput scrierea proprie, studiul individual si munca cinstita, descurajand plagiatul si serviciile de elaborare lucrare de licenta la comanda sau vanzare propriu zisa de lucrare de licenta.

Din aceasta cauza, foarte multi oameni ne considera pe noi ca fiind cel mai bun site pentru lucrari de licenta, chiar daca nu am vandut sau facut vreodata o lucrare de licenta la comanda sau alte tipuri de proiecte si lucrari stiintifice.Asa cum spuneam si in randurile de mai sus, nu oferim servicii de redactare lucrare de licenta la comanda si nici nu vindem lucrari de licenta. Ne diferentiem de toate site-urile si persoanele din piata care fac lucrari de licenta la comanda prin faptul ca ii incurajam pe oameni sa isi faca singuri lucrarile de licenta intr-un mod legal, etic si moral in loc sa le cumpere de-a gata sau sa apeleze la redactori lucrari de licenta care fac lucrari de licenta la comanda contra cost.

Noi oferim consultanta si o facem atat de bine incat atat de multi oameni ne considera pe noi cel mai bun site pentru lucrari de licenta nu pe vreun alt site care face lucrari la comanda sau vinde lucrari gata facute.


Pret lucrare de licenta 200.000 LeiPutem spune ca site-urile care fac lucrari de licenta la comanda nu prea ne iubesc, avand in vedere ca ii incurajam pe oameni sa isi scrie propriile lucrari de licenta si pentru ca ii educam de fiecare data cu privire la riscul la care se expun atunci cand isi cumpara o lucrare de licenta.

Amenda pentru cumpararea unei lucrari de licenta poate ajunge si la 40.000 euro sau 200.000 lei de accea incurajam pe toata lumea sa isi faca singuri lucrarea de licenta.

Inainte de a solicita o colaborare cu noi asigura-te ca cunosti legea educatiei in forma actuala si ca ai citit termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Noi iti oferim consultanta prin care tu iti scrii singur sau singura cea mai buna lucrare de licenta.

コメント


bottom of page