top of page

Consultanta lucrare licenta mixul de marketing pentru oamenii care scriu singuri lucrari de licenta de la A la Z

Consultanta Lucrare de Licenta


Oferim servicii de consultanta lucrari de licenta pentru oamenii care isi scriu singuri lucrarea de la A la Z si inteleg ca nu oferim servicii de redactare lucrari de licenta la comanda.

Nu comercializam sau vindem si nici nu punem la dispozitia studentilor lucrari stiintifice cu scopul folosirii la facultate, pentru obtinerea de titluri sau pentru a fi prezentate tertor persoane.

Toate materialele obtinute ca parte din procesul de consultanta lucrare de licenta, daca este cazul, sunt doar modele si exemple si nu pot fi/au scopul de a fi folosite pentru obtinerea de titluri, la facultate, pentru promovarea examenelor sau pentru a fi insusite sau prezentate ca si creatii proprii.

Prin serviciile noastre de consultanta incurajam pe toata lumea sa isi scrie propria lucrare de licenta intr-un mod care respecta legea, este etic, moral si corect.



Lucrarea de licenta cu tema mixul de marketing este una dintre cele mai usoare forme de lucrari de licenta. Nimeni nu ar trebui sa isi cumpere lucrarea de licenta sau sa apeleze la site-uri care vand lucrare de licenta, in special pentru o lucrare atat de usoara. Incurajam anual oamenii care sunt in cautare de servicii de redactare lucrari de licenta sa isi scrie singuri lucrarile si le aratam cat de usor este sa isi intocmeasca singuri o lucrare de licenta perfecta, fara a fi nevoie de a da bani unui redactor.


tehnoredactare lucrare de licenta mixul de marketing
Consultanta lucrare licenta mixul de marketing

Mixul de marketing al unei firme

Scrierea unei lucrari de licenta cu tema mixul de marketing poate fi o activitate placuta atunci cand se cunoaste parcursul intregului proces de scriere.

Pentru inceput, in prima parte a lucrarii de licenta cu tema mixul de marketing se va vorbi despre cateva concepte cheie in activitatea de marketing a firmei, precum:


Definitie mixul de marketing

Mixul de marketing cei 4 p

Componentele mixului de marketing

Promovarea in mixul de marketing

Importanta mixului de marketing

Factori de influenta ai mixului de marketing

Mixul de marketing al unei firme


Si se va raspude la intrebari precum:


Ce este mixul de marketing?

Care sunt cele 4 dimensiuni ale mixului de marketing?

Care sunt elementele componente ale mixului de marketing?

Care sunt tipurile de marketing?


In partea a doua a lucrarii de licenta se va alege o firma, entitate econimica sau regiune si se va aplica informatia studiata la primele capitole in ceea ce va devenii partea de cercetare a lucrarii de licenta.



Parcursul realizarii unei lucrari de licenta cu titlul: Analiza Mixului de Marketing La Firma X este similar pentru toate lucrarile de licenta care impart acelasi titlu. Este recomandat ca pentru studiul de caz al lucrarii sa se aleaga o firma unde se poate obtine cu usurinta accesul la informatii interne de interes pentru studiu.

A se evita alegerea unei firme unde informatiile sunt confidentiale sau nu se poate stabilii o comunicare cu o persoana capabila si voitoare sa ofere informatiile necesare de la acea firma.

Pentru cea mai buna experienta de scriere trebuie pastrata in permanenta o legatura de comunicare constanta atat cu profesorul coordonator cat si cu firma respectiva pe care se face studiul de caz de la capitolul de cercetare.

Scrie-ti singur(a) lucrarea de licenta. tu esti cel mai bun redactor lucrari de licenta. Evita site-urile care vand lucrare de licenta sau ofera servicii de redactare la comanda lucrari de licenta.


Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page