top of page

Consultanta lucrare disertatie master


Lucrarea de disertatie master este lucrarea folosita de catre masterand la finalizarea studiilor de masterat. Similar cu o lucrare de licenta, si aceasta lucrare trebuie scrisa integral de catre student sub atenta supervizare a profesorului coorodnator. O lucrare de disertatie trebuie sa evidentieze modul in care masterantul a deprins si si-a insusit informatia dabondite pe parcursul programului de masterat.
În ce constă lucrarea de disertație?


O lucrare de disertie master, la fel ca o lucrare de licenta, consta intr-un studiu realizat conform unui ghid si sub atenta indrumare a unui profesoru coordonator ales de catre student special pentru acest task.

Asemeni unei lucrari de licenta si o lucrare de disertatie master are o parte de teorie si o parte de cercetare. Cea mai importanta deosebire intre cele doua forme de lucrari fiind ca lucrarea de licenta urmareste sa dovedeasca cunostintele si deprinderile studentului in timp ce o lucrare de masterat isi doreste sa aduca un plus in domeniul stiintific pentru care se face.

Care este Diferența dintre Licență ȘI disertație?


Diferenta principala dintre o lucrare de licenta si o lucrare de dizertatie este aceea ca, in timp ce lucrarea de licenta dovedeste capacitatile studentului si deprnderile obtinute pe perioadaanilor de studiu, o lucrare de masterat urmareste sa aduca un plus de cunoastere in domeniul pentru care se face studiind lucruri care nu au mai fost studiate sau abordate pana la acel moment.Prin urmare putem spune ca o lucrare de disertatie master urmareste sa aduca ceva nou in domeniul de studiu si o lucrare de licenta urmarese sa verifice calitatile depreinse de student pe perioada anilor de studiu.


Model lucrare de disertatie master

Toate materialele rezultate ca parte a procesului de consultanta, daca a fost sau este cazul, sunt doar modele si materiale de ajutor si nu pot fi insusite ca si creatii proprii sau prezentate tertor persoane, precum profesorului coordonator, comisiei de examinare sau folosite pentru a obtine titluri, certificari sau pentru a trece examene.

Daca doresti o colaborare cu echipa noastra este imperativ necesar sa cunosti legea educatiei din Romania in forma ei actualizata si sa fi de acord cu termenii si conditiile de functionare ale site-ului nostru.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page