top of page

Lucrare de licenta: Procesul excelentei in redactarea academica


Lucrarea de licenta este un material unic ce trebuie scris exclusiv doar de catre student sub atenta indrumare a aprofesorului coordonator, respectand in totalitate normele de redactare academica impuse.

Lucrarea de licenta trebuie scrisa intr-un mod legal, etic si corect pentru a evita plagiatul si pentru a avea o lucrare de licenta reprezentativa, precum un om de vanzari are o carte de vizita. Lucrarea de licenta trebuie sa-l recomande pe omul care a scris-o si sa-l puna intr-o lumina pozitiva, de aceea sfatuim pe toata lumea sa acorde sufient timp, atentie si determinare atunci cand acestia isi scriu o lucrare de licenta.

Nu incurajam in nici un fel apelare la servicii de redactare lucrari de licenta la comanda sau la site-uri sau persoane care vand lucrare de licenta. Cumpararea lucrarilor de licenta este imoral, ilegal si iti poate crea foarte multe probleme. Iti recomandam sa iti scrii singur(a) lucrarea de licenta in totalitate sub atenta indrumare a profesorului coordonator, intr-un mod care iti face cinste, legal, etic si moral.

Site-ul nostru nu comercializeaza lucrari de licenta si nu redacteaza la comanda lucrari stiintifice sau materiale pentru a fi folosite la facultate, prezentate tertor persoane sau utilizate pentru a obtine tilturi, certificari sau pentru a promova examane.



Procesul excelentei este unic pentru fiecare persoana in parte, insa sunt cateva elemente pe care oricine trebuie sa le respecte cu strictete, precum:

  • Lucrarea se va scrie intotdeauna individual si nici o parte din procesul de scriere nu va fii externalizat;

  • Timpul de scriere, invatare, studiu si cercetare trebuie planificat riguros si corect;

  • Relatia cu profesorul coordonator trebuie sa fie una de foarte buna calitate, bazata pe feedback si colaborare;

  • Ghidul de redactare lucrare de licenta trebuie respectat intocmai;

  • Lucrarea se va referentia corect si se va evita cu orice pret plagiatul, fie el cat de mic;

  • Se va testa constant materialele scrise cu programe de detectare al plagiatului pentru evitarea sectiunilor de text plahiate sau care pot aparea ca fiind plagiate.



Acestea sunt doar cateva elemente pe care trebuie sa le respecti atunci cand esti implicat intr-un proces de scriere academica. Fiecare este unic si procesul excelentei difera de la persoana la persoana. Gaseste stilul tau unic de scriere si scrie-ti o lucrare perfecta din toate punctele de vedere, care sa te reprezinte in anii ce vor urma si la care sa faci referire cu mult drag si entuziasm.

Tu esti singurul / singura care poate scrie o lucrare de licenta etic, moral si corect pentru tine.


Consultanta lucrare de licenta


Nu scriem lucrari de licenta la comanda si nici nu vindem proiecte sau lucrari stiintifice, insa oferim consultanta pentru ca tu sa iti scrii singur(a) cea mai buna lucrare de licenta, intrun mod corect, etic, legal si eficient.

Economiseste timp, evita greselile si scrie eficient propria ta lucrare de licenta pentru ca tu esti singurul / singura care poate scrie pentru tine cea mai buna lucrare de licenta intr-un mod etic, legal, moral si corect.



Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page