top of page

Lucrare de licenta

Finalizarea ciclului de invatamant superior se finalizeaza cel mai adesea cu o lucrare de licenta sub forma scrisa. Aceasta lucrarea poate lua forma unei lucrari de licenta, disertatie master, de grad sau de doctorat, in functie de nivelul de studii superioare pentru care aceasta este redactata. In acest articol vom vorbi despre lucrarea de licenta la un nivel generalist.


Procesul de scriere al unei lucrari de licenta este o munca proprie si nu ar trebui externalizat niciodata la site-uri care fac lucrari de licenta la comanda, vand lucrare de licenta sau ofera mai mult decat simple servicii de consultanta. Pentru a evita situatiile neplacute, asigura-te ca esti la curent cu actuala lege a educatiei din Romania si ca ai citit cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site.

Daca aveti orice intrebare legata despre o lucrare de licenta, scrierea unei lucrari de licente, cum facem ca o lucrare de licenta sa nu fie plagiata sau orice alta intrebare legata de o lucrare de licenta, nu ezitati sa ne contactati. Oferim servicii de consultanta lucrare de licenta prin care oricine isi poate scrie singur o lucrare de licenta perfecta, fara a fi nevoit(a) sa apeleze la site-uri care fac lucrari de licenta la comanda sau vand lucrare de licenta.




Care sunt obiectivele unei lucrari de licenta?

  • O lucrare de licenta este forma scrisa prin care studentul isi dovedeste in fata comisiei de examinare abilitatile dobandite pe durata anilor de studiu.

  • O lucrare de licenta are rolul de a verifica capacitatea de discernamant intelectual al unui student, dar si disciplina si rigoarea intelectuala a studentului in cauza.

  • Lucrarea de licenta verifica capacitatea in care un student este capabil sa inteleaga materiile studiate in anii de studentie si sa cunoasca regulile si metodele majore de prezentare in fata unei comisii de examinare.

Orice lucrare de licenta se redacteaza prin punerea in practica a unui intreg set de metode de scriere, culegere de informatii, sintetizare si editare. O lucrare de licenta este punctul culminant al anilor de studiu si momentul in care studentul are sansa sa dovedeasca cunostintele dobandite din timpul facultatii.

O lucrare de licenta nu trebuie sa contina doar informatie generata de mintea studentului, studentul fiind nevoit sa utilizeze informatie deja existenta in domeniul studiat, pe care bine-inteles va trebui sa o referentieze conform ghidului de elaborare al lucrarii de licenta si conform indicatiilor profesorului coordonator.

Pentru elaborarea unei lucrari de licenta se va tine neaparat cont de conditii specifice de forma si de continut.



Legat de conditiile de continut, totul incepe cu alegerea temei si a profesorului coordonator. Odata ce studentul si-a ales o tema, acesta va discuta impreuna cu profesorul coordonator care sunt urmatorii pasi. Acesta va trebui sa urmeze ghidul de elaborare al lucrarii de licenta si sa se gandeasca la urmatoarele etape din procesul de redactare lucrare de licenta.

Un pas primordial atunci cand vine vorba de a scrie o lucrare de licenta este acela de a crea cuprinsul. Cuprinsul este scheletul in baza caruia este construita orice lucrare de licenta.

Dupa ce cuprinsul lucrarii este efectuat 100% cu ajutorul profesorului coordonator si respectand ghidul de elaborare al lucrarii. Studentul va incepe sa populeze lucrarea cu informatii preluate din sursele indicate de profesor, descoperite de el sau pe care le-a studiat in anii de facultate. Toate aceste surse care nu ii apartin studentului trebuiesc referentiate corect, conform ghidului de elaborare al lucrarii de licenta. Altfel lucrarea va iesii cel mai probabil la plagiat cu un grad mare de plagiat si studentul va trebui sa o refaca in cel mai fericit caz.

Orice lucrare de licenta vine insotita de prezentarea Power Point. Aceasta trebuie facuta intr-o maniera profesionista care sa denote interesul si munca depusa a studentului.


Sustinem oamenii muncitori care isi scriu singuri lucrarea de licenta prin oferirea serviciilor de consultanta prin care le aratam cum pot eficientiza propriul lor proces de scriere, economisii timp si evita plagiatul. Nu incurajam sau facilitam in nici un fel sau forma cumpararea de lucrari de licenta gata facute sau redactate la comanda si chiar daca uneori in urma colaborarii cu noi studentul primeste anumite materiale, aceastea au scop pur de model si nu pot fi folosite la facultate pentru obtinerea unui titlu, prezentate tertor persoane sau pentru a fi asumate ca si creatie proprie.

Pentru cea mai buna experienta de colaborare citeste legea actuala a educatiei si termenii si conditiile de utilizare ale siteului.


Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page