top of page

Lucrare de licenta

Finalizarea ciclului de invatamant superior se finalizeaza cel mai adesea cu o lucrare sub forma scrisa. Aceasta lucrarea poate lua forma unei de licenta, disertatie, de grad sau de doctorat, in functie de nivelul de studii superioare pentru care aceasta este redactata. In acest articol vom vorbi despre lucrarea de licenta la un nivel generalist. Daca aveti orice intrebare legata despre o lucrare de licenta, redactarea unei lucrari de licente, cum facem ca o lucrare de licenta sa nu fie plagiata sau orice alta intrebare legata de o lucrare de licenta, nu ezitati sa ne contactati. De 20 de ani suntem experti in redactare licente neplagiate si lucrari sub forma celor de licenta, masterat sau doctorat.Fie ca te gandesti la o lucrare de licenta sau mai multe lucrari de licenta, www.lucrariexpert.com este locul perfect de unde sa comanzi o lucrare de licenta
Lucrare de licenta

Care sunt obiectivele unei lucrari de licenta?

  • O lucrare de licenta este forma scrisa prin care studentul isi dovedeste in fata comisiei de examinare abilitatile dobandite pe durata anilor de studiu.

  • O lucrare de licenta are rolul de a verifica capacitatea de discernamant intelectual al unui student, dar si disciplina si rigoarea intelectuala a studentului in cauza.

  • Lucrarea de licenta verifica capacitatea in care un student este capabil sa inteleaga materiile studiate in anii de studentie si sa cunoasca regulile si metodele majore de prezentare in fata unei comisii de examinare.

Orice lucrare de licenta se redacteaza prin punerea in practica a unui intreg set de metode de scriere, culegere de informatii, sintetizare si editare. O lucrare de licenta este punctul culminant al anilor de studiu si momentul in care studentul are sansa sa dovedeasca cunostintele dobandite din timpul facultatii.

O lucrare de licenta nu trebuie sa contina doar informatie generata de minte studentului, studentul fiind nevoit sa utilizeze informatie deja existenta in domeniul studiat, pe care bine-inteles va trebui sa o referentieze conform ghidului de elaborare al lucrarii de licenta si conform indicatiilor profesorului coordonator.

Pentru elaborarea unei lucrari de licenta se va tine neaparat cont de conditii specifice de forma si de continut.

Legat de conditiile de continut, totul incepe cu alegerea temei si a profesorului coordonator. Odata ce studentul si-a ales o tema, acesta va discuta impreuna cu profesorul coordonator care sunt urmatorii pasi. Acesta va trebui sa urmeze ghidul de elaborare al lucrarii de licenta si sa se gandeasca la urmatoarele etape din procesul de redactare lucrare de licenta.

Un pas primordial atunci cand vine vorba de a scrie o lucrare de licenta este acela de a crea cuprinsul. Cuprinsul este scheletul in baza caruia este construita orice lucrare de licenta. Pentru a intelege mai bine cum se construieste cuprinsul pentru o lucrare de licenta vezi postarea: "Cum iti faci rapid cuprinsul pentru lucrarea de licenta, masterat, doctorat sau de grad: Mod simplu." sau cere-ne detalii la numarul de telefon de pe site sau accesand formularul de contact.

Dupa ce cuprinsul lucrarii este efectuat 100% cu ajutorul profesorului coordonator si respectand ghidul de elaborare al lucrarii. Studentul va incepe sa populeze lucrarea cu informatii preluate din sursele indicate de profesor, descoperite de el sau pe care le-a studiat in anii de facultate. Toate aceste surse care nu ii apartin studentului trebuiesc referentiate corect, conform ghidului de elaborare al lucrarii de licenta. Altfel lucrarea va iesii cel mai probabil la plagiat cu un grad mare de plagiat si studentul va trebui sa o refaca in cel mai fericit caz.

Adesea, cand vine vorba de problema plagiatului, studentii apeleaza la profesorul lor indrumator (cand acesta este cooperant si disponibil), la specialisti in domeniul precum echipa noastra sau la prieteni care si-au sustinut examenul de licenta in anii anteriori.

Indiferent ce metoda vei alege cu privire la refentierea corecta pentru evitarea problemei plagiatului tine minte ca acest pas este unul esential pentru ca o lucrare de licenta sa fie legala si sa nu fie considerata furt intelectual. Daca ai intrebari legate de problema plagiatului, doresti sa aflii gradul de plagiat al lucrarii tale sau doresti sa comanzi o lucrare de licenta neplagiata, ne poti contacta oricand ai nevoie, la numarul de telefon, adresa de email si formularul de contact de pe site.

Orice lucrare de licenta vine insotita de prezentarea Power Point. Aceasta trebuie facuta intr-o maniera profesionista care sa denote interesul si munca depusa a studentului. Noi, la Lucrari Expert, realizam prezentarea Power Point gratuit pentru toti clientii nostri care isi comanda la noi o lucrare de licenta, lucrare de master sau disertatie, lucrare de grad sau teza de doctorat.

Daca doresti sa ne adresezi o intrebare sau doresti sa comanzi o lucrare de licenta neplagiata, facuta dupa indicatiile tale, poti face acest lucru accesand oricare din metodele de contact prezente pe site-ul de fata. Pana data viitoare, mult spor la redactat o lucrare de licenta neplagiata.

59 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page