top of page

Lucrare de gradul 1 - Consultanta lucrare de grad

O lucrare metodico-stiintifica pentru obtinerea gradului didactic 1 are ca scop principal evidentierea capacitatii profesorului de a realiza si expune intr-un mod autonom o lucrare stiintifica care are la baza metode agreate reprezentative didacticii si psihopedagogiei.


O lucrare de gradul 1 trebuie sa evidentieze contributia personala si profesionala a candidatului, care doreste sa obtina gradul didactic 1, la imbunatatirea activitatii de instruire-educare, sa contina cercetari realizate personal cu privire la procesul instructiv-educativ, aprofundarea ne noi tejnici si metode de lucru cu elevii sau aplicarea unei idei existente la conditiile deja existente in care candidatul isi desfasuara deja activitatea.O lucrarea de gradul 1 vine ca parte a unui proces complex de invatare, testare si evaluare care are la baza dorinta educatorului pentru perfectionare si o dragoste reala pentru procesul de invatare si pentru elevi.

Atunci cand vorbim de o lucrare de gradul 1 vorbim despre un set specific de unelte care trebuiesc utilizate in procesul de scriere al acesteia. In procesul de scriere al unei lucrari de gradul 1 putem folosi mai multe tipuri de cercetare pedagogica, printre care:

  1. Cercetare fundamentală sau teoretică;

  2. Cercetare aplicativă;

  3. Cercetări de metaanaliză;

  4. Cercetare calitativă;

  5. Cercetarea constatativă;

  6. Cercetarea ameliorativă.

Rolul pe care il are un profesor coordonator in procesul de redactare lucrare de gradul 1

O lucrare de grad este o creatie personala si a carei scriere ii revine candidatului doritor de obtinerea gradului didactic 1. Candidatul angajat in procesul de scriere al unei lucrari de gradul I are obligatia de a colabora cu un profesor coordonator, care la randul sau, trebuie sa ii ofere candidatului toate informatiile necesare si suportul pentru a realiza o lucrare de gradul I corecta, neplagiata si scrisa la cele mai inalte standarde si exigente academice.Sustinem munca cinstita, individuala si legala, drept pentru care nu oferim servicii de redactare la comanda lucrari de licenta, lucrari de disertatie master, lucrari de grad didactic 1 sau lucrari de doctorat. Nu sustinem sub nici o forma plagiatul sau apelarea la site-urile care fac lucrari de licenta, master, doctorat sau de grad. Toate materialele primite ca urmre a unei colaborari de consultanta, daca este cazul, sunt doar modele si exemple si nu trebuiesc folosite ca o lucrare proprie, prezentate tertor persoane sau pentru a obtine titluri, certificate si calificari.

Asigura-te ca ai citit, inteles si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si ca cunosti legea educatiei din Romania inainte de a solicita o colaborare cu echipa noastra.Oamenii care scriu o lucrare de grad sunt nevoiti sa respecte intocmai ghidul de redactare al lucrarii de grad. Astfel, acestia vor sti cum sa incadreze in pagina informatia, care este numarul indicat de pagini pentru fiecare capitol si aspectul final pe care trebuie sa il imbrace forma finala a lucrarii.

De asemenea, tot in ghidul de redactare gasim si modul de referentiere pe care este necesar sa il implementam in lucrarea de grad si multe alte informatii de structura si aspect fara de care o lucrare nu poate ajunge la forma ei finala.

Pentru a fi sigur(a) ca esti in permanenta pe drumul cel bun atunci cand scri o lucrare de gradul didactic 1 asigura-te ca pastrezi o legatura optima cu profesorul tau coordonator si ca iti aloci destul de mult timp pentru procesul de scriere, documentare, studiu si tehnoredactare.Oferim consultanta lucrare de gradul 1 pentru oamenii care isi scriu singur lucrarea de gradul didactic 1 si au inteles ca procesul de redactare este un proces individual, etic, moral si legal. Va rugam sa nu ne cereti servicii de redactare la comanda lucrari de licenta, disertatie master, doctorate sau lucrari de grad si va rugam sa folositi materialele ajutatoare primite, daca este cazul doar in moduri legale, etice si morale.

Pentru cea mai buna experienta de colaborare, va rugam sa consultati, cititi si sa intelegeti atat termenii si conditiile de utilizare ale site-ului cat si legea educatiei in varianta ei actualizata din Romania. In caz contrar vom fi nevoiti sa intrerupem colaborarea cu dvs.
Postări recente

Afișează-le pe toate

コメント


bottom of page