top of page

Cat costa o lucrare de licenta si cat dureaza sa faci o lucrare de licenta

Actualizată în: 18 mai

Aflati la jumatatea lunii mai, o luna considerata de multi studenti aflati in ultimul an de facultate o luna grea, se intampla ca tot mai multe solicitari legate de serviciile de redactare lucrare de licenta la comanda sa fie legate de timp si de cost.

De asemeanea, ca in fiecare an, primim tot mai multe solicitari din partea unor studenti care au avut o experienta negativa cu anumite site-uri care fac lucrari de licenta la comanda sau vand lucrare de licenta, nu la fel de serioase care ia-u pagubit pe diversii studenti in diferite moduri.Zilele trecute, Alina, o studenta la medicina ne scria ca a lucrat cu un site de licente neplagiate si ca intreaga sa lucrare a fost gasita de profesorul coordonator pe internet. Aceasta a apelat disperata la noi si ne-a cerut ajutorul de urgenta, asa cum tot mai multi studenti o fac odata cu aparitia tot mai multor site-uri de redactare la comanda si licente neplagiate aparute peste noapte.


Cel mai bun site pentru lucrari de licenta

Pentru a fi in siguranta si pentru a fi sigur(a) ca primesti lucrarea platita alege sa lucrezi cu un site pentru lucrari de licenta serios, asa cum este Lucrari Expert si alte site-uri cu vechime si renume.

Comanda acum o lucrare de licenta neplagiata de la un site cu renume si vechime in domeniul scrierii de lucrari de licenta la comanda.


Noi nu percepem nici un avans si plecam de la premisa ca dvs doriti o lucrare de licenta foarte bine facuta iar redactorii nostrii isi vor da tot interesul in aceasta privinta, pentru ca doar o lucrare bine facuta va fi cumparata.

Din respect pentru client, calitate si transparenta nu percepem nici o forma de avans. Plata se face doar la final, cand lucrarea este gata si cand dvs sunteti 100% multumit de lucrare si de colaborarea avuta cu noi.


Cat costa o lucrare de licenta

O lucrare de licenta costa, in medie, undeva intre 1400 Lei si 3000 Lei, bineinteles pretul pentru o lucrare de licenta variind in functie de multi factori precum:

  1. Complexitatea proiectului;

  2. Durata estimata de redactare a tezei;

  3. Disponibilitatea redactorilor specializati pe subiectul cerut;

  4. Numarul de pagini dorit;

  5. Disponibilitatea materialelor bibliografice;

  6. Disponibilitatea datelor necesare pentru realizarea studiului de caz;

  7. Posibila taxa de urgentare.

Afla acum 100% gratuit si fara nici o obligatie contractuala, cat costa lucrarea ta de licenta, dandu-ne doar cateva detalii. Accesand butonul de mai jos poti intra in contact cu un specialist sau consultant specializat si poti obtine pretul pentru o lucrare de licenta corect.


In stransa legatura de subiectul pret lucrare de licenta la comanda, se afla in aceasta perioada si subiectul durata realizarii unei lucrari de licenta neplagiate la comanda.


Cat dureaza sa faci o lucrare de licenta

Durata de realizare a unei lucrari de licenta, apeland la un redactor lucrari de licenta marca Lucrari Expert este de doar 2 saptamani. Apeland la o echipa de experti redactori poti avea cea mai buna lucrare de licenta la comanda in doar 14 zile.

Apeland la noi, nu ai doar garantia lucrarului bine facut pe care il vezi inainte sa virezi banii, dar nu platesti avans, primesti un raport antiplagiat la final, ai gratuit prezentarea Power Point si modificari care pot fi aduse dupa cumparare si beneficiezi de intreaga experienta a unei de succes.Asa ca nu mai astepta si comanda acum cea mai buna lucrare de licenta, gata la timp si facuta atat sa impresioneza cat sa si fie usor de citit si inteleasa.


3.505 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page