top of page

Afla 4 secrete pe care le poti folosi chiar azi pentru ca lucrarea ta sa nu iasa la plagiat

Actualizată în: 16 mai

Munca cea mai grea s-a terminat. Sesiunea de prezentare a lucrarii tale de licenta, masterat sau doctorat este cat se poate de aproape si lucrarea ta este gata, bine aranjata in pagina si gata de a fi prezentata. Nu este asa? Cere rapid ajutorul specialistilor pentru a avea o lucrarea perfecte in doar cateva zile, intra aici.Stresul la testarea unei lucrari de licenta, lucrari de masterat, lucrare de doctorat, sau lucrare de grad poate fi unul enorm. Scapa de stresul unei lucrari plagiate citind acesti patru pasi simplii de urmat, pentru o lucrare de licenta neplagiata.
Frica de plagiat? Urmeaza 4 pasi simplii care iti pot reduce gradul de plagiat din lucrarea ta de licenta, masterat sau doctorat la minim.

Una dintre temerile cele mai mari pe care un student care si-a scri lucrarea le are este aceea ca lucrarea sa de licenta, masterat, doctorat sau de grad sa nu iasa la plagiat atunci cand va fi testata cu programul dedicat de detectare a plagiatului.

Iata mai jos, cateva secrete pe care le poti folosi sa iti reduci procentajul de plagiat din lucrarea si sa stai fara stres la testarea antiplagiat.

1. Referentiaza corect toate pasajele preluate din alte surse, pe care le-ai folosit in lucrare

Fie ca alegi metoda de referentiere APA, Harward sau alta metoda indicata de ghidul de elaborare primit de la facultate, fi sigur ca pasajele preluate din alte surse, pe care le-ai folosit in lucrare sunt referentiate corect si respecta standardele academice in riguare.


2. Nu iti fie frica sa folosesti ghilimelele""

Majoritatea programelor de testare al lucrarilor impotriva plagiatului sunt setate sa identifice folosirea ghilimelelor ca si citari. Asa ca, nu iti fie teama sa folosesti ghilimelele in lucrarea ta de licenta (lucrare de disertatie, lucrare de grad, doctorat sau masterat). Programul de detectare plagiat va analiza pasajele unde ai folosit corect ghilimelele si va returna un procentaj de plagiat mai mic. In loc de plagiat, in raportul antiplagiat rezultat in urma testarii lucrarii, va aprea referentiat, urmat de procentul de referentiere din lucrarea ta de licenta, masterat sau doctorat.


3. Rescrie cu cuvintele tale informatiile preluate din alte surse care nu iti apartin

Cand vine vorba de informatia diponibila in mediul academic nu trebuie sa reinventam roata. Atata timp cat rescriem cu cuvintele noastre informatia preluata din alte surse care nu ne apartin si referentiem totul corect, pasajele respective nu vor fi considerate ca fiind plagiate de catre programele insarcinate cu verificarea lucrarilor academice impotriva plagiatului.


4. Testeaza-ti lucrarea de licenta finalizata intr-un program gratuit de detectare a plagiatului

Grija mare! Unele programe incarca automat informatia testata cu ajutorul lor in bazele de date comune, astfel la a doua testare cu alt program sau acelasi program dar de pe alt cont, lucrarea ta testata anterior poate iesi ca fiind plagiata 100% cu ea insasi. Pentru a nu risca acest lucru, foloseste unul dintre programele care nu incarca lucrarile testate in nici o baza de date online.


Daca nu te descurci la oricare dintre pasii de mai sus, cere ajutorul unei echipe de redactare lucrari de licenta, masterate, doctorate si lucrari de grad neplagiate la comanda. Suntem aici pentru tine, la doar o aruncatura de buton.
Care este pretul pentru o lucrare de licenta neplagiata redactata la comanda fara plagiat in 2023. Lucrari de licenta. Cum comand o lucrare de masterat in 2023 si cat costa o lucrare de licenta
Redactare lucrari de licenta, masterat, doctorat si de grad neplagiate la comanda

Cu peste 20+ ani de experienta cumulata, echipa Lucrari Expert, a transformat procesul de redactre al lucrarilor de licenta intr-o arta. Cu o medie de doar 2 saptamani necesare pentru redactarea oricarei lucrari, fiecare redactor lucrari de licenta marca Lucrari Expert, este pe deplin capabil sa ofere aceeasi excelenta, calitate si respect fata de timpul clientului, astfel chiar tu vei devenii noul nostru promotor de maine.

Pentru o lucrare de licenta scrisa exact asa cum trebuie si pentru o experienta toatala, care te va face sa ne recomanzi mai departe si prietenilor tai, alege sa lucrezi cu cel mai bun site pentru lucrari de licenta.608 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page