top of page

Afla 4 secrete pentru licente neplagiate pe care le poti folosi chiar azi

Munca cea mai grea s-a terminat. Sub atenta indrumare a profesorului tau coordonator, ti-ai scris singur o lucrare de licenta corecta, completa si acum trebuie sa te asiguri ca este si neplagiata. Sesiunea de prezentare a lucrarii tale de licenta, masterat sau doctorat este cat se poate de aproape si lucrarea ta este gata, bine aranjata in pagina si gata de a fi prezentata. Iata 4 secrete pentru licente neplagiate pe care le poti folosii chiar azi in procesul tau de tehnoredactare lucrare de licenta, lucrare de disertatie master, de grad, de doctorat sau orice alta forma pe care o poarta proiectul tau.
Una dintre temerile cele mai mari ale studentilor care scriu lucrari de licenta este aceea ca lucrarea lor de licenta, masterat, doctorat sau de grad sa nu iasa la plagiat atunci cand vor fi testate cu programul dedicat de detectare a plagiatului.

Iata mai jos, cateva secrete pe care le poti folosi sa iti reduci procentajul de plagiat din lucrarea si sa stai fara stres la testarea antiplagiat.

1. Referentiaza corect toate pasajele preluate din alte surse, pe care le-ai folosit in lucrare

Fie ca alegi metoda de referentiere APA, Harward sau alta metoda indicata de ghidul de redactare lucrare de licenta primit de la facultate, fi sigur ca pasajele preluate din alte surse, pe care le-ai folosit in lucrare sunt referentiate corect si respecta standardele academice in riguare.


2. Nu iti fie frica sa folosesti ghilimelele""

Majoritatea programelor de testare al lucrarilor impotriva plagiatului sunt setate sa identifice folosirea ghilimelelor ca si citari, atunci cand sunt folosite etic si corect. Asa ca, nu iti fie teama sa folosesti ghilimelele in lucrarea ta de licenta (lucrare de disertatie, lucrare de grad, doctorat sau masterat). Programul de detectare plagiat va analiza pasajele unde ai folosit corect ghilimelele si va returna un procentaj de plagiat mai mic. In loc de plagiat, in raportul antiplagiat rezultat in urma testarii lucrarii, va aprea referentiat, urmat de procentul de referentiere din lucrarea ta de licenta, masterat sau doctorat.

3. Rescrie cu cuvintele tale informatiile preluate din alte surse care nu iti apartin

Cand vine vorba de informatia diponibila in mediul academic nu trebuie sa reinventam roata. Atata timp cat rescriem cu cuvintele noastre informatia preluata din alte surse care nu ne apartin si referentiem totul corect, pasajele respective nu vor fi considerate ca fiind plagiate de catre programele insarcinate cu verificarea lucrarilor academice impotriva plagiatului.


4. Testeaza-ti lucrarea de licenta finalizata intr-un program gratuit de detectare a plagiatului

Grija mare! Unele programe incarca automat informatia testata cu ajutorul lor in bazele de date comune, astfel la a doua testare cu alt program sau acelasi program dar de pe alt cont, lucrarea ta testata anterior poate iesi ca fiind plagiata 100% cu ea insasi. Pentru a nu risca acest lucru, foloseste unul dintre programele care nu incarca lucrarile testate in nici o baza de date online.Noi, la Lucrari Expert, am sustinut din totdeauna munca cinstita, etica si legala, fiind intotdeauna impotriva plagiatului. Nu recomandam sub nici o forma cumpararea de lucrari de licenta de la site-uri care fac lucrari de licenta la comanda sau vand lucrare de licenta. Incurajam scrierea propriei lucrari sub atentia personalului calificat (profesor coordonator) si atunci cand este cazul solicitarea de consultanta lucrare de licenta legala.
Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page