top of page

5 pasi esentiali care te vor ajuta sa iti scrii lucrarea de licenta mai repede si mai bine

Anual, mii de studenti trec prin stresul examenului de licenta. Acest examen, menit sa definitiveze o etapa de studii superioare, poate fi trecut cu usurinta de cei care au langa ei un profesor coordonator bun sau nu sunt la prima facultate sau poate fi un generator de stres extrem pentru cei care se simt nepregatiti, nu stiu de unde sa inceapta si nu au langa ei un profesor coordonator calitativ.servicii de redactare lucrare de licenta neplagiata la comanda. Cat costa o lucrare de licenta in 2023?
5 pasi simpli care te pot ajuta sa scrii rapid o lucrare de licenta corecta si completa

De acea echipa lucrari expert a intocmit o lista de 5 secrete esentiale pentru a veni in ajutorul studentilor care au de intocmit o lucrare de licenta, de la zero si nu au un traseu bine definit despre cum ar trebui sa faca acest lucru. Desigur, secretele de mai jos se pot aplica si pot fi la fel do folositoare si pentru stuntii care scriu o lucrare de disertatie, o lucrare de grad sau chiar si o lucrare de doctorat.

Iata care sunt cele 5 secrete esentiale ale studentilor relaxati, care isi scriu singuri lucrarea, corect si rapid:


Pasul numarul 1: Creaza un draft al lucrarii tale de licenta

Primul pas pentru realizarea lucrarii de licenta rapid si corect este sa creezi un draft al acesteia. Pentru a crea draftul lucrarii tale de licenta, trebuie sa pleci de le cuprinsul acesteia. Daca nu ai inca un cuprins pentru lucrarea ta de licenta, vorbeste cu profesorul tau coordonator, afla cum poti sa ti-l faci singur de aici sau apeleaza la o echipa de experti care il vor face pentru tine contra cost, aici. Odata ce ai cuprinsul in fata, copiaza-l intr-un document word nou. Numeste acest document word: draft lucrare de licenta.

Acum, tot ce trebuie sa faci este sa populezi acest cuprins cu informatii relevante din carti, de pe internet si din alte surse. La acest pas in crearea lucrarii tale de licenta nu este necesar sa iti bati capul cu plagiatul, ia informatia exact asa cum este si pune-o in draft. noteaza-ti de unde ai preluat fiecare informatie. Acest lucru iti va fi de folos atunci cand vei ajunge la referentierea pasajelor folosite in lucrarea ta de licenta. Referentierea este un pas foarte important la realizarea lucrarii de licenta, fara de care lucrarea va iesi ca fiind plagiata la testarea cu programul de detectare al plagiatului.


Pasul numarul 2: Rescrie draftul cu cuvintele tale

Acum ca ai populat cu informatia relevanta tot cuprinsul lucrarii tale, poti spune ca ai un draft complet al lucrarii tale de licenta. Pasul urmator este sa rescrii cu cuvintele tale toata informatia din draft. Facand acest lucru vei trece de programul de detectare plagiat si vei avea un procentaj scazut de plagiat in lucrarea ta de licenta, de grad sau de doctorat.


Pasul numarul 3: Referentiaza informatia pe care ai folosit-o la scrierea lucrarii

Acum ca ai rescris tot draftul cu cuvintele tale este absolut necesar sa notezi sub forma de referinte de unde ai luat lucrarea pe care ai folosit-o la scrierea lucrarii tale. Cele mai folosite forme de referentiere in lucrarile academice sunt formatul APA si formatul Harward. Pentru a sti ce mod de referentiere sa folosesti in lucrarea ta, este necesar sa consulti ghidul de elaborare al lucrarii tale. Ghidul de elaborare al lucrarii de licenta il poti descarca de pe site-ul facultatii tale sau il poti cere profesorului tau coordonator. Odata ce ai referentiat corect lucrarea ta de licenta, procesul de realizare a lucrarii tale este aprope finalizat.

Pasul numarul 4: Aranjarea in pagina

Penultimul pas in scrierea oricarei lucrari de licenta este aranjarea lucrarii tale de licenta in pagina. Pentru a face acest lucru este necesar sa consulti inca odata ghidul de elaborare si redactare al lucrarii tale de licenta, pe care l-ai descarcat de pe site-ul facultatii tale sau pe care l-ai primit de la profesorul tau coordonator.

In acest ghid vei regasii informatia despre cum trebuie aranjata lucrarea ta de licenta, ce fost sa folosesti, ce marime, asezare in pagina s.a.m.d.

Daca nu te descurci la acest pas, stai linistit(a), afla ca multi dintre studentii care apeleaza anual la noi pentru ai ajuta cu lucrarea lor de licenta nu folosesc zilnic Microsoft Office Word, prin urmare nu cunostintele necesare. Daca si tu esti in aceasta situatie, poti cere ajutorul profesorului tau coordonator, poti cere ajutorul redactorilor specializati care se ocupa cu redactarea lucrarilor de licenta aici, sau poti cauta pe google toata informatia de care ai nevoie. Este incredibil cat de usor putem invata ceva nou folosind google-ul si internetul.

Pasul numarul 5: Crearea prezentarii Power Point

Noi oferim prezentarea Power Point gratuit pentru fiecare client cu care colaboram. Dar si tu poti sa iti faci singur prezentarea intr-un mod cat se poate de usor. Nu trebuie decat sa iti alegi un template, deja instalat in Microsoft Power Point-ul tau sau sa descarci unul care iti place mai mult de pe internet. Apoi, nu trebuie decat sa selectezi ideile principale si pozele reprezentative din lucrarea ta si sa le asesi intr-o forma logica si atragatoare.

Si iata, daca urmezi intocmai cei 5 pasi simpli de mai sus si tu iti poti scrie lucrarea de licenta rapid, simplu si corect.


Pasul extra: Daca nu ai timp sa te ocupi singur(a) de lucrarea ta de licenta, master, doctorat sau de grad, poti apela cu incredere, oricand la noi. Suntem o echipa de experti in tot ce tine de redactarea lucrarilor de licenta neplagiate, cu o rata de succes incredibila.

Anual ajutam mii de studenti care, la fel ca si tine, nu au timp sa se ocupe singuri de mersul la biblioteca din cauza job-ului, unui nou nascut sau care sunt lasati balta de profesorul lor coordonator.

Apeleaza cu incredere la o echipa experta de profesionisti in scriere lucrari de licenta neplagiate la comanda.


Sau cere o consultatie gratuita cu privire la modul in care te putem ajuta sa ai cea mai buna lucrare de licenta, gata in timp record si la cel mai bun pret. Suna acum la numarul de telefon:

0755.329.193

30 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page